Doneren aan stichting Hoogwijs In Onderwijs

Snel eenmalig doneren

Wilt u op een makkelijke manier doneren aan Stichting Hoogwijs in Onderwijs om ons te steunen? Dan kunt u nu heel eenvoudig doneren via iDEAL!

Met een druk op de knop doneert u een bedrag aan Stichting Hoogwijs in Onderwijs. De betaling wordt door Mollie gefaciliteerd. Mollie maakt gebruik van iDEAL. Het gebruik ervan is gratis en veilig. Dank voor uw bijdrage!

Liever zelf een bedrag overmaken? Dat kan ook, via rekeningnummer IBAN: NL38 INGB0008409333. Let op: als u een donatie overmaakt via de bank, zien wij uw contactgegevens niet. We kunnen u, als u (nog) niet bij ons bekend bent, niet bedanken of een ontvangstbevestiging sturen.

(Hoog-)begaafd onderwijs op de reguliere basis- en middelbare school en op de universiteit. Daar biedt Stichting Hoogwijs in Onderwijs procesondersteuning in. Ieder kind verdient tenslotte goed onderwijs en een plezierige schooltijd.

Dit kunnen we niet alleen. U kunt ons helpen onze doelen te realiseren door een donatie te doen. Dit kan zowel particulier als zakelijk. Wilt u als particulier of bedrijf een donatie doen, kijk dan bij onze projecten of neem contact op met Stichting Hoogwijs in Onderwijs via info@hoogwijs.nl. Stichting Hoogwijs in Onderwijs heeft geen winstoogmerk.

We gebruiken analytische cookies en sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Lees meer in ons privacybeleid